Arhiva: AktualnoSNOOKERZG Snooker Liga

Vijesti AktualnoVijesti PoolVijesti SnookerOstale Vijesti
PRVENSTVO ZAGREBA U SNOOKERU – PAROVI

13. siječnja 2022.

22.1. i 23.1.2022. godine u Snooker klubu Nugget, Matunova 14, Zagreb održat će se Prvenstvo Zagreba u snookeru za parove. Pravo sudjelovanja imaju svi registrirani igrači jednog od klubova Biljarskog saveza Zagreba.

Prijave se vrše SMS-om na broj 091/891-4551, najkasnije do srijede, 19.01. u 12 sati, pri čemu je dovoljno da jedan igrač iz istog para obavi prijavu.

Ždrijeb i satnica:

ždrijeb će se izvršiti u srijedu, 19.01.2022. u 18:00 h u prostorijama kluba “The Nugget” Zagreb od strane voditelja turnira i Odbora za snooker, a događaju mogu prisustvovati svi zainteresirani.

Dress code:
– natjecatelji su dužni nastupiti u
dress codeu tipa B što podrazumijeva:
tamne hlače izrađene od finih materijala (jeans i sl. nisu prihvatljivi), košulja od finog materijala ( zakopčana na zapeščima), cipele na petu

Voditelj turnira:
– Voditelj
PZ2022 turnira bit će Marko Rkman, uz asistenciju Alexandera Sabljaka.

Igrači trebaju doći na svoj meč najkasnije 15 minuta prije početka određenog satnicom turnira. Kašnjenje od 1 minute na početak meča bit će sankcionirano dodjeljivanjem framea protivničkom paru, a u slučaju kašnjenja od 15 ili više minuta, par gubi meč bez borbe.

Također podsjećamo da svi natjecatelji moraju imati važeće liječničke potvrde i licence za 2022. godinu, u protivnom neće moći nastupiti.

Napominjemo da će se natjecanje održati sukladno preporukama HZJZ-a i aktualnim odlukama Stožera, a klub domaćin će osigurati prostorno-organizacijske uvjete objekta te higijenu prostora, a sve će biti jasno naznačeno na ulazu u prostor za igru. Mole se svi igrači da postupaju u skladu s navedenim.

Svim igračima želimo uspješan nastup.

Marko Rkman