Arhiva: AktualnoDogađajiPOOLTurniriVijesti

Vijesti AktualnoVijesti PoolVijesti SnookerOstale Vijesti
Završena “Ožujsko Ljetna liga 2018” BK 8ball – Sesvete

29. kolovoza 2018.

I ovo ljeto je vrlo popularni klub,član našeg Saveza “BK 8ball” iz Sesveta organizirao “Ljetnu ligu 2018” i nakon što je odigravanjem Masters turnira 32 najbolja igrača na ranglisti liga okončana za ovu godinu, svakako moramo konstatirati i ocijeniti da je liga bila naglašeno uspješna a interes natjecatelja je uvjerljivo nadmašio očekivanja organizatora koji se pokazao više nego dobrim domaćinom.
Koncept lige je i ove ( liga postaje tradicionalna i održana je sedmu godinu za redom) slijedeći : Svaku subotu od 7.7. – 01.09.2018 od 15h nadalje održana su devet turnira -svaka disciplina  tri puta- plus deseti turnir:  finale,08.09.2018, MASTERS turnir 32 najbolja natjecatelja s rangliste koja se formira  na osnovi bodova  osvojenih na pojedinom turniru tijekom lige.

                                                                                                                                    Robert Burić i Roberto Bartol – najbolji na Mastersu

U subotu 1.9.2018 odigran je posljednji turnir koji je osvojio nepobjedivi – nedodirljivi Roberto Bartol ,trenutno bez konkurencije najbolji igrač Zagreba a vjerojatno i Hrvatske,koji je na svakom turniru na kojem je nastupio osvojio 1.mjesto! Nevjerojatno,brutalno i neponovljivo!


Velika borba vodila se za drugo mjesto na ranglisti između mladih igrača Salkića,Redžića i Draganića koji su cijelo ljeto prikazali vrlo dobru igru i svakako zaslužuju velike čestitke.Posebno ugodno iznenađenje je sjajan plasman Zorana Husula koji je na pojedinim turnirima pružio izvanrednu  igru, a Vladimiru Škvorcu je malo trebalo da uđe u sam “vrh”. Jedan od najboljih HR biljarista svih vremena, Ivica Medunić nije mogao nastupiti na skoro polovici od ukupnog broja turnira i svejedno je ušao u TOP 8 što više nego jasno govori gdje bi bio pozicioniran da je nastupio na svim turnirima.Iskrene čestitke i velikom ljubitelju biljara  Stipanu Doliću na odličnom 9.mjestu u ukupnom poretku.

U  ime organizatora  i svih ljubitelja biljarskog sporta zahvaljujemo svim natjecateljima koji su u ovako velikom broju nastupili ( ukupno 105 igrača!) i nema dvojbe da ćemo i slijedeće ljeto gledati i osmo izdanje “OŽUJSKO LJETNA LIGA 2019” u BK 8ball – Sesvete.

Posebno želimo istaknuti naše prijatelje iz Slovenije koji su svojim dolascima na natjecanje sjajno doprinijeli cjelokupnog odličnoj atmosferi i možemo im samo zahvaliti i poručiti : uvijek ste dobrodošli i vidimo se!

Završna rang lista “OŽUJSKO LJETNA LIGA 2018” : RANGLISTA LJETNA LIGA

Vaš
Biljarski savez Zagreba