Škorput

Prethodni vikend je u vrlo lijepom i popularnom zagrebačkom klubu “Metropolis”održan prvi dio Prvenstva Zagreba za 2018 godinu.Dobili smo nove prvake Zagreba u disciplinama 10-ball i 8-ball i natjecanje možemo svakako ocijeniti uspješnim. Organizacija, voditelj turnira, kvaliteta natjecanja,atmosfera itd..su bili na vrlo visokom nivou  a jedino smo možda očekivali kojeg natjecatelja više, ali i to će se ( u to ni najmanje ne sumnjamo) u budućnosti sigurno i ostvariti jer nema dvojbe da ovo natjecanje ima sve predispozicije da postane jedno od najvažnijih u kalendaru svake sezone, a na nama je da to i realiziramo.

Prvenstvo Zagreba 2018 10-ball:

FILIP BERMANEC (BK Mr.Q) -prvak u disciplini 10-ball

Trenutno je Filip Bermanec najbolji igrač biljara u Zagrebu ( možda i zemlje) što nije subjektivna ocjena već zaključak nakon analize njegovih rezultata.Uvjerljivo prvi u 2.HBL ligi sjever,Prvak Zagreba u 10-ballu,treći u 8-ballu,vodeći na POOL-Ranglisti Zagreba prvi na Grand Prix 01 u snookeru itd.. dokaz su njegove svestranosti,kvalitete i vrhunske forme koja je posljedica marljivog rada.Čestitamo!

 

Svakako moramo istaknuti Michela Bartola (BK Metropolis) koji s dva osvojena 2.mjesta dijeli prvo mjesto na ZG POOL Ranglisti i kojemu je vrlo malo trebalo da osvoji i naslov.Njegov brat Roberto Bartol (BK Metropolis) standardno odličan a Ivan Prusac (BK Metropolis) je dokazao svoju izvrsnu formu i kvalitetu osvajanjem 3.mjesta u obije discipline.

 

Podaci turnira P-ZG 2018 10ball:

 

STARTNA LISTA : preuzmite

INFORMACIJE O TURNIRU : preuzmite

REZULTATI : preuzmite

PLASMAN : preuzmite

 

 

 

 

 


Prvenstvo Zagreba 2018 8-ball:


                                                                                                     Dario Škorput (BK Metropolis) – prvak Zagreba u disciplini 8-ball

 

Jako nam je drago da se ovu sezonu u natjecanja vratio jedan od ponajboljih i najtalentiranijih igrača Zagreba i Hrvatske ikada, Dario Škorput (BK Metropolis) i odmah u prvom nastupu osvojio titulu prvaka u disciplini 8-ball ! Doprvak je postao kao i u disciplini 10-ball, Michel Bartol, a treće mjesto su osvojili Ivan Prusac i  Filip Bermanec. Natjecanje u popularnoj “osmici” je bilo vrlo zanimljivo i neizvjesno a atmosfera prava sportska i natjecateljska uz ponovno odličnu organizaciju kluba “Metropolis” te besprijekorno vođenje turnira od BSZ-a nominiranog, g.Josipa Kompanovića koji je potpuno opravdao povjerenje organizatora.

 

 

Podaci turnira P-ZG 2018 8ball:

 

STARTNA LISTA : preuzmite

INFORMACIJE O TURNIRU : preuzmite

REZULTATI : preuzmite

PLASMAN : preuzmite

 

 

 

 

Početak novog formata natjecanja Prvenstva Zagreba se za sada pokazao vrlo dobrim  a kada će pozitivne informacije o ovom natjecanju (motivirajuće nagrade za veći broj natjecatelja,sistem natjecanja, status kluba i pojedinca itd) doprijeti do većine potencijalnih natjecatelja ,ne sumnjamo u uspješnost ovog natjecanja.

Trenutna POOL Rang lista Zagreba 2018 nakon dva (2/4) odigrana Prvenstva izgleda kao u prikazu :

Kompletna ranglista : preuzmite

Slijedeće Prvenstvo Zagreba 2018 će se održati u disciplini 14.1 straight i završno, nakon kojeg ćemo dobiti ukupnog Prvaka Zagreba 2018 u disciplini 9-ball.
Točan datum održavanja biti će uskoro objavljen na našoj web stranici kao i sve ostale nove informacije glede ovogodišnjeg Prvenstva grada Zagreba.

Vaš
Biljarski savez Zagreba